over ons

Ons compacte team, stuk voor stuk professionals met jarenlange expertise binnen én buiten het vastgoed.


Al meer dan 20 jaar verzorgen wij het vastgoedbeheer voor particuliere en institutionele beleggers maar ook voor overheids-, onderwijs of zorginstanties. Sterk in regulier vastgoedbeheer maar ook passie voor het bedenken van nieuwe concepten en (her)ontwikkeling van bestaand vastgoed.

Er is geen standaard oplossing want er is geen standaard probleem. Iedere gebouw is anders, qua locatie, qua vormgeving, qua indeling, qua bestemming. Dit alles vraagt om een oplossing op maat. Wat is er en wat moet er komen (opdrachtformulering)? Onderzoek en research, achter de computer maar zeker ook in het veld. Kijken, voelen en ervaren met passie voor uw ruimte brengt ons tot nieuwe ideeën.

Ons compacte team, stuk voor stuk professionals met jarenlange expertise binnen én buiten het vastgoed. Een combinatie van linker- en rechter hersenhelft. Creativiteit en empathie met een persoonlijke aanpak en contact, gekoppeld aan feiten, cijfers en processen. Een ongewone combinatie. Maar wel eentje die bewezen heeft, succes op te leveren.

Wij denken graag met u mee over waarde-optimalisatie van zowel direct als indirect rendement voor uw objecten.

Onze kernwaarden

Relatiegericht we houden van gebouwen maar nog veel meer van mensen.

Betrokkenheid we kruipen graag in de huid van onze opdrachtgever.

Verantwoordelijk we willen graag het hele proces van A tot Z managen.

Waarde creatie we leven van het leveren van toegevoegde waarde.

Transparant we maken heldere afspraken en open calculaties.

Waar komen we vandaan?

De “Stichting Integratie Parkmanagement en Arbeidstoeleiding Limburg” (IPAL) werd in november 1999 opgericht door de Kamer van Koophandel Zuid-Limburg om gebouw en gebiedsmanagement uit te voeren van het te ontwikkelen Geusseltgebied te Maastricht.

Eén van de belangrijkste doelstellingen bij die ontwikkeling was het betrekken en integreren van de inwoners van Witte Vrouwenveld. Een afstandswijk met nogal wat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Social return avant la lettre.

Vele inwoners hebben dankzij onze begeleiding (al dan niet met partners) destijds een baan in regulier dienstverband verdiend.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een vastgoedbeheerder die voor overheids-, onderwijs- en zorginstanties maar ook voor particulieren en institutionele beleggers werkzaam is.

Sterk in regulier vastgoedbeheer maar zeker ook in het bedenken en ontwikkelen van nieuwe concepten.

Nog steeds betrekken wij (daar waar mogelijk en wenselijk) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij onze projecten. Ons sociaal DNA heeft zich inmiddels ook uitgebreid tot ecologie en duurzaamheid. Ook dat is een waarde geworden die als vanzelfsprekend in ons werk en onze aanpak zit.

Overigens: wij zijn zelfstandig maar nog steeds een stichting!

Contact

Stichting IPAL

Mail ons info@ipal.nl

Bel ons +31(0)43 63 10 400

Wilhelminasingel 58
6221 BK Maastricht

24/7 calamiteit? 06-46390365

De vastgoedbeheerder met passie voor uw ruimte.

© IPAL 2024
/ design zaca